Bouwkunde

Je bouwt aan een mooi fundament.

De Nederlandse bouwsector ontwikkelt zich snel. Internationale trends, innovaties en wet- en regelgeving liggen daaraan ten grondslag. Zo zijn thema’s als duurzaamheid en de stikstofproblematiek de laatste jaren veelbesproken. Al deze ontwikkelingen bieden ook interessante kansen op de arbeidsmarkt. Ontdek relevante mogelijkheden via ELLBRU.

Bouwkunde: sector ELLBRU
Bouwkunde

OPDRACHTGEVERS

In de bouw werken wij voor gerenommeerde bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus maar ook voor projectontwikkelaars en de publieke sector.

PROJECTEN

Nieuwbouwproject Veldbloemstraat Nieuw Vennep2
Jumbo Julianaplein Amsterdam
Renovatie station Amsterdam Sloterdijk
Amare Den Haag theater
Restauratie Grote Kerk Zwolle Van Wijnen
Antonian Amsterdam Ooijevaar MOKA architecten
't Packhuys Purmerend
Vroonermeer Noord Alkmaar HSB Bouw
SS Rotterdam transformatie
Verduurzaming Jolandaflat Rijswijk

FUNCTIES

Binnen de bouw heb je veel uitdagende functies: calculator, tendermanager, projectontwikkelaar, BIM modelleur, inspecteur, projectleider of werkvoorbereider. Welke kant je ook kiest, het is jouw kans een bijdrage te leveren aan aansprekende bouwprojecten.

Bekijk Bouwkunde vacatures

Ben jij de bewonersbegeleider die vanaf het eerste plan van aanpak betrokken wilt zijn en een luisterend oor biedt aan bewoners? En ben je niet bang om presentaties te geven aan opdrachtgevers en informatie over te brengen naar bewoners? Lees dan snel verder.

Bouwkunde omvat alle kennis en techniek met betrekking tot het bouwen van woningen, utiliteit en andere gebouwen. Waar je om je heen kijkt en waar je ook bent: alle gebouwen om je heen zijn gemaakt door bouwkundigen. Van huizen tot kantoren en van winkels tot scholen: bij al deze gebouwen zijn bouwkundigen druk bezig met ontwerpen, het berekenen van constructies, calculeren, coördineren van de bouw en het controleren van de kwaliteit. Straten, gebouwen en steden worden gebouwd en verbouwd door nieuwe inzichten en wensen van gebruikers. Vormgeven en bereikbaar maken van de leefomgeving - dat is waar bouwkunde over gaat.