Projectontwikkelaar

Wij nemen jou mee in de veelzijdige rol van projectontwikkelaar. Heb jij de leidinggevende kwaliteiten om een team van professionals samen te stellen? Ben jij graag bezig met het signaleren van kansen? En vind jij het investeringsproces in grond of gebouwen interessant? Dan is de rol van projectontwikkelaar wellicht iets voor jou!

Projectontwikkelaar: functie ELLBRU

PROJECTONTWIKKELAAR

Een projectontwikkelaar is verantwoordelijk voor de bouwtechnische, creatieve en financiële kant van een project, waarbij een team van bouwkundige experts wordt aangenomen en aangestuurd. Oftewel: een veelomvattend takenpakket. Omdat een projectontwikkelaar continu in contact staat met verschillende experts, professionals en externe partijen is het van belang dat een projectontwikkelaar communicatief goed onderlegd is en alles in goede banen leidt.

Bekijk onze projectontwikkelaar vacatures

De werkzaamheden van een projectontwikkelaar zijn erg veelzijdig. Zo ben je voordat de bouw begint constant bezig met het zoeken van geschikte bouwlocaties en het aankopen van grondposities en vastgoed waarbij je de juiste aanpak hanteert. Als projectontwikkelaar toets je de (financiële) haalbaarheid en breng je in kaart wat de wensen zijn van de eindgebruikers. Hierbij wordt samen met betrokken partijen een programma opgesteld met eisen en worden ontwerpen, planningen en begrotingen gemaakt. Er wordt overlegd met vertegenwoordigers van overheden en andere stakeholders. Samen werk je aan een gemeenschappelijk doel, namelijk de realisatie van het bouwproject.

Tijdens de voorbereiding van grote bouwprojecten houd je als projectontwikkelaar continu korte lijnen met gemeenten, overheid, architecten en aannemers die jij zelf ingeschakeld hebt. De projectontwikkelaar beheert de budgetten en voert kwaliteitscontroles uit. Belangrijk is dat je op de hoogte bent van de laatste bouwregelgeving en betrokkenen voorziet van deze informatie. Tot slot zorg je als projectontwikkelaar ervoor dat er geïnteresseerden zijn voor de koop van het vastgoed en begeleid en adviseer je de kopers in dit proces. Kortom, een afwisselend takenpakket waarbij een zelfstandige instelling en eigen initiatief in het gehele ontwikkeltraject erg belangrijk is.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een projectontwikkelaar bouw meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de sectoren bouwkunde, vastgoed of civiele techniek, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bouw je in de functie van projectontwikkelaar een groot netwerk op in de bouw- en vastgoedsector terwijl je aan spraakmakende bouwprojecten werkt.

Welke route bewandel je?

In de functie van projectontwikkelaar werk je de eerste periode als professional via ELLBRU en zal je vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je business manager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je blijft groeien en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent. 

Klinkt de functie van projectontwikkelaar als dé nieuwe baan voor jou? Voldoe jij aan de competenties? Dan willen wij je graag leren kennen. Bekijk onze projectontwikkelaar vacatures en kom bij ons solliciteren! ELLBRU geeft jouw bouwcarrière een boost.

Meer weten?

Fabian Kamps

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.