Uitvoerder

Ben jij als uitvoerder graag verantwoordelijk voor de projectbegeleiding bij o.a. nieuwbouw, transformatie en/of renovatieprojecten? Ben jij een uitvoerder die zijn of haar hand er niet voor omdraait om een groot team op de bouwplaats aan te sturen? Dan helpen wij jou graag verder met de volgende stap in jouw bouwcarrière.

Uitvoerder: functie ELLBRU

UITVOERDER

Een uitvoerder heeft de leiding op de bouwlocatie van een project en houdt zich bezig met de organisatie van het werk op de bouwplaats. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor het aansturen van een team en voor de volledige en juiste uitvoering van het bouwproject. Als uitvoerder ben je dan ook tot en met de oplevering van het bouwproject volledig betrokken. Om een succesvolle uitvoerder te zijn moet je technisch inzicht hebben, de voortgang van het proces kunnen bewaken, goed kunnen plannen en organiseren, mensen kunnen aansturen/begeleiden, kwaliteitsgericht en stressbestendig zijn en goed kunnen samenwerken. Het is daarom belangrijk om in deze rol goed vooruit te kijken en eventuele problemen snel in te kunnen schatten.

Bekijk onze uitvoerder vacatures

Het is de taak van de uitvoerder om ervoor te zorgen dat het werk van de werkvoorbereider goed wordt uitgevoerd en op de juiste manier wordt door vertaald naar de bouwlocatie. De werkzaamheden van een uitvoerder zijn enorm divers: van het aansturen van personeel tot het bewaken van de tijdsplanning, kwaliteit en begroting. En van het berekenen en bestellen van de benodigde materialen tot het uitvoeren van kwaliteitscontroles en veiligheidsinspecties. Ook behoort het in kaart brengen van het meer- en minderwerk en het deelnemen en leiden van bouwvergaderingen bij de werkzaamheden van een uitvoerder. Daarnaast is de uitvoerder het aanspreekpunt voor alle uitvoeringsaspecten en houdt hij/zij goed in de gaten of alle werkzaamheden soepel verlopen. Hierin heb je veel contact met de betrokken partijen. Ook behoren administratieve taken tot de werkzaamheden.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een uitvoerder meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de sectoren bouwkundeciviele techniek of installatietechniek, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

ELLBRU geeft jouw bouwcarrière een boost!

Meer weten?

Violet Koster

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.