Bewonersbegeleider

Ben jij de bewonersbegeleider die vanaf het eerste plan van aanpak betrokken wilt zijn en een luisterend oor biedt aan bewoners? En ben je niet bang om presentaties te geven aan opdrachtgevers en informatie over te brengen naar bewoners? Lees dan snel verder.

Bewonersbegeleider: functie ELLBRU

BEWONERSBEGELEIDER

Als bewonersbegeleider ben jij het vaste gezicht voor bewoners tijdens grootschalige verbouwingen, sta je stevig in je schoenen en wil je graag tot het beste resultaat komen met het team.

Bewonersbegeleiding (of projectbegeleiding) begeleidt bewoners van een gebouw of complex van begin tot einde tijdens een (renovatie)project. Bewoners worden tijdig geïnformeerd over de werkzaamheden in en rondom de woning en krijgen inspraak waar mogelijk.

Bekijk onze bewonersbegeleider vacatures

Als bewonersbegeleider draag je bij aan het bouwen voor een beter leven. De volgende punten behoren tot jouw dagelijks werkzaamheden:

  • Bewoners begeleiden tijdens de voorbereiding en uitvoering van onderhoud- en renovatieprojecten;

  • Betrokken vanaf het eerste plan van aanpak;

  • Aanspreekpunt en luisterend oor voor bewoners;

  • Signaleren van bijzonderheden;

  • Terugkoppeling geven aan het projectteam;

  • Huisbezoeken afleggen;

  • Zorgdragen voor de communicatie naar de bewoners over het project (en eventuele vertragingen).


Om de bewoners op de juiste manier te informeren organiseer je bijeenkomsten. Daarnaast informeer je de opdrachtgevende bedrijven over de stand van zaken door bijvoorbeeld presentaties te geven. Je werkt in deze rol nauw samen met het projectteam en ziet het als een uitdaging om inwoners op de beste manier te begeleiden. Het is dus een communicatieve rol waarbij je veel in contact staat met mensen.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een bewonersbegeleider meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en diverse functie bij een van onze opdrachtgevers in de bouwsector, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bouw je in de functie van bewonersbegeleider aan een groot netwerk in de bouwsector met korte lijnen terwijl je aan spraakmakende bouwkundige projecten werkt.

Welke route bewandel je?

In de functie van bewonersbegeleider werk je de eerste periode als professional via ELLBRU en zal je vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op jouw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je blijft groeien en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat jij een vast contract aangeboden krijgt bij onze opdrachtgever.

Lijkt dit jou een mooie uitdaging? En voldoe jij aan de competenties? Dan willen wij jou graag leren kennen. Bekijk onze bewonersbegeleider vacatures en kom bij ons solliciteren!

Meer weten?

Violet Koster

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.