Wie we zijn

We kennen de markt; we weten wat er speelt.

Eager to engineer

Wat ons kenmerkt

We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile’.

Onze cultuur

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dát is ELLBRU!

 • Boudewijn Moes

  Businessmanager

 • Cynthia Breed

  Businessmanager

  “Wat ik het mooiste vind aan mijn vak? Dat het mensenwerk is. Professionals adviseren hoe zij verder komen in hun carrière. En met het vinden van de juiste professional draag ik bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Erg inspirerend! Ik leer hier iedere dag en doe een schat aan mensenkennis op!

 • Fabian Hollman

  Businessmanager

  “Ik vind het geweldig dat ik de recruitment voor nationale en internationale projecten mag verzorgen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor een aantal key accounts. Ik sta daarbij voortdurend in contact met professionals van over de hele wereld.”

 • Joost Koevoets

  Teamlead

  “Mijn focus ligt op de architectenbranche en advies- en ingenieursbureaus. Maar eigenlijk doe ik veel meer. Er is alle ruimte om verantwoordelijkheid te pakken. Het is mooi werk. Je laat relaties ontstaan die zonder jou misschien nooit tot stand waren gekomen."

 • Rik van Eijk

  Businessmanager

  “Mijn vader een aannemersbedrijf; dan krijg je de wereld van de bouw mee in je systeem. Kiezen voor ELLBRU voelde dan ook als een logische stap. Ik fungeer als spil tussen professionals en opdrachtgevers binnen bouw en vastgoed.”

 • Wietse Kuilboer

  Businessmanager

  "Elke week ontmoet ik inspirerende professionals met een passie voor gebouwgebonden installatietechniek. Iedereen heeft een uniek verhaal. Dat ik écht iets voor hun carrière kan betekenen geeft mij veel energie!"

 • Rijk Verhagen

  Businessmanager

  “Ik heb me gespecialiseerd in bouwkunde en beschik over een goed netwerk in de bouwwereld. Hierdoor begeleid ik bouwkunde professionals snel en doelgericht naar een nieuwe baan of uitdagend project. Bouwen aan de carrière van professionals is voor mij enorm waardevol."

 • Bas de Bruijn

  Co-founder

  "Ik ben van de commerciële en operationele zaken. Het team aansturen, werkprocessen inrichten en vooral ook: zorgen dat de strategische plannen worden gerealiseerd. Daarbij geeft het mij voldoening om te zien dat ons marktaandeel groeit."

 • Thomas Ellis

  Co-founder

  "Strategie ontwikkelen, plannen maken en het opbouwen van een slagvaardige organisatie is een mooie uitdaging. Daarbij zorg ik dat alles klopt op juridisch gebied en ook financieel. Alles moet draaien als een geoliede machine.”

 • Ons team versterken?
  We hebben een veelzijdige (social) recruitment rol beschikbaar!

  Vacatures intern

Hoe we zijn begonnen

Bas en Thomas ontwikkelden tijdens hun studie aan de Haarlem Business School projecten. Na hun studie raakte de samenwerking in een stroomversnelling. Er volgden diverse bouw- en vastgoedprojecten.

Overtuigd van het belang van projectmatig werken en om echt van betekenis te kunnen zijn voor de carrière van professionals én de stakeholders in projecten, richtten zij in 2009 ELLBRU op. Ze begonnen met vastgoedontwikkeling op St. Eustatius en de renovatie van het schip SS Rotterdam.

Maar ook projecten voor het Rijksvastgoedbedrijf, voor diverse woningcorporaties en Rijkswaterstaat werden succesvol afgerond. Voor professionals is ELLBRU inmiddels het startpunt voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagend werk. Voor opdrachtgevers een partner waarop vertrouwd kan worden.

Op zoek naar een specialist die het verschil kan maken? Laat hier je e-mail of telefoonnummer achter

Eager to engineer

Ben jij klaar voor een carrièrestap? En benieuwd welke deuren wij voor je kunnen openen? Doe een open sollicitatie en wij nemen snel contact met je op!

100 Watt gebouw
8ste verdieping
James Wattstraat 100
1097 DM Amsterdam

Upload cv cv added
Upload brief/portfolio portfolio added