Sectoren

Kies de richting die bij jou past.

ELLBRU biedt toegang tot aansprekende projecten en organisaties. Onze gespecialiseerde teams helpen je de juiste richting op. Wij volgen de ontwikkelingen per sector op de voet. En staan in contact met top bedrijven, de grote namen maar ook de nichespelers. Ontdek de mogelijkheden binnen jouw sector.

Architectuur

Je staat aan de basis van iets groots.

Binnen de architectuur kan je alle kanten op. Van nieuwbouw tot renovatie, van transformatie tot monumentale bouw. Als bouwkundig tekenaar, projectleider of modelleur. Op junior, medior of senior level. En ja, we werken voor bekende architectenbureaus.

Bouwkunde

Je bouwt aan een mooi fundament.

Binnen de bouw heb je veel uitdagende functies: calculator, tendermanager, projectontwikkelaar, BIM modelleur, inspecteur, projectleider of werkvoorbereider. Welke kant je ook kiest, het is jouw kans een bijdrage te leveren aan aansprekende bouwprojecten.

Civiele techniek

Onze techniek brengt je op de juiste plek.

De carrièrekansen binnen de civiele techniek zijn ongekend. En je zet echt wat groots neer met bouw en infra projecten, waterbeheer en verkeer en vervoer. ELLBRU geeft jou alle kans jezelf verder te ontwikkelen en je te laten groeien in dit vakgebied dat nooit stilstaat.

Industrie

We brengen je dichtbij de techniek.

Wil je als technisch professional meewerken aan innovatieve ontwikkelingen in de techniek? Productie-omgevingen state of the art maken? ELLBRU brengt je naar vooruitstrevende bedrijven binnen de industrie. En nee, wat we doen is geen fabriekswerk.

Installatietechniek

We installeren je op de beste plek.

Binnen installatietechniek kan je alle kanten op: van BIM-coördinator tot werkvoorbereider, van projectmanager tot engineer. Wat je leeftijd en niveau ook is, ELLBRU helpt jou aan een mooie carrièrestap.

Vastgoed

We weten goed waar je kansen liggen.

De vastgoedwereld staat niet stil. De uitdagingen zijn immens en je kan echt alle kanten op. Van vastgoedontwikkelaar tot woonconsulent, van projectleider verduurzaming tot assetmanager. ELLBRU kijkt wat het beste bij je past en dan komt het goed.