Vroonermeer Noord

HSB Bouw is in januari 2017 gestart met de realisatie van nieuwbouwwoningen in het uitbreidingsplan Vroonermeer Noord in Alkmaar. Het gaat hierbij om ongeveer 730 nieuwbouwwoningen (huur- en koopwoningen) in verschillende prijsklassen. Het aanbod is erg divers; je vindt hier zowel vrijstaande woningen, twee onder een kap woningen, rijtjeshuizen als appartementen. Hoogbouw zal je in deze wijk nauwelijks zien. Op dit moment is HSB Bouw bezig met fase 3 van het project.

Vroonermeer Noord Alkmaar HSB Bouw

Duurzaamheid

In de Vroonermeer Noord staat duurzaamheid hoog in het vaandel: de nieuwbouwwoningen worden duurzaam en energiezuinig gebouwd, aangesloten op het warmtenet van de HVC én voorzien van een glasvezelaansluiting. Naast dat het een groene wijk wordt met veel begroeiing, komt er ook een grote waterplas op het grondgebied van de gemeente Langedijk. De groene landschappelijke recreatieve strook aan de westkant zal de wijk nóg groener maken en functioneren als geluidsbarrière voor de N245.

Voorzieningen

Door de uitgebreide speelmogelijkheden zal de nieuwbouwwijk erg kindvriendelijk zijn. Daarnaast zal de Vroonermeer Noord voorzien zijn van een gezondheidscentrum, basisschool, kinderopvang en peuterspeelzaal. Winkels en supermarkten zijn in een winkelcentrum in de nabije omgeving te vinden.

Kortom: Vroonermeer Noord is een rustige, groene en duurzame wijk met een groot aanbod aan diverse nieuwbouwwoningen.

Uitvoering

ELLBRU professional Bart is werkzaam als uitvoerder bij HSB Bouw via ELLBRU. In het project Vroonermeer Noord is hij verantwoordelijk voor de uitvoering voor de afbouw: van het stucwerk, vloeren en installaties tot en met de oplevering. In zijn functie als uitvoerder stuurt Bart het uitvoerend personeel aan, hij waarborgt de uitvoering van het project en fungeert hij als het aanspreekpunt op de bouwplaats. Daarnaast bewaakt en beoordeelt hij de projectplanningen met bijbehorende budgetten en voert hij kwaliteitscontroles uit.

Wil jij ook aan toonaangevende projecten werken bij onze opdrachtgevers? Neem contact op.

Wat kunnen we voor jou doen?

Op zoek naar een specialist die het verschil kan maken? Laat hier je e-mail of telefoonnummer achter.

Volgend project

Nieuwbouwproject Nieuw-Vennep
Alle projecten