ONZE DIENSTVERLENING

Partner met kennis van zaken én mensen.

Als opdrachtgever wil je de beste professionals om je bedrijfsdoelen te realiseren. Wij werven, zoeken én kennen de mensen die je nodig hebt, voor korte en lange termijn capaciteitsbehoeften. Zodat groeiambities worden gerealiseerd.

Opdrachtgevers ELLBRU

VAN AANVRAAG TOT ZEKERHEID

Geen aanpak zonder grondige analyse. We brengen de selectiecriteria in kaart, kijken wat nodig is en hoe we daarop kunnen acteren en sturen. Vanuit dat raamwerk, waarin ook verwachtingen zijn opgenomen, gaan we gericht op zoek naar professionals die 100% matchen met een project.

Eager in elk opzicht

Een project kan niet wachten. Dus wachten wij ook niet af. We zoeken hard, effectief en snel. Naar de professional die jou vooruit helpt op het gebied van architectuur, bouwkunde, civiele techniek, industrie, installatietechniek en vastgoed. Van starters tot ervaren specialisten. Voor de lange en de korte termijn.

Neem contact met ons op

Wie capaciteitsbehoefte heeft voor de lange of korte termijn kan een gespecialiseerde professional via ELLBRU inhuren. Er zijn varianten: enkelvoudige detachering als oplossing bij een tijdelijk capaciteitstekort, projectdetachering voor de duur van een project en voorloopdetachering (ook wel deta-vast genoemd), voor wie op een flexibele manier en na gedegen periode de optie wil hebben om personeel na afloop van het contract over te nemen.

ONZE CERTIFICERING

Wij hebben onze zaken graag goed geregeld. Dat onze professionals veilig en gezond werken bij opdrachtgevers en dat de financiële administratie op orde is in het kader van de ketenaansprakelijkheid.

  • Het VGM-beheersysteem is gecertificeerd volgens de VCU versie 2011/05

  • De financiële administratie is gecertificeerd volgens de NEN 4400-1


De IND heeft ons erkend als referent. Dit houdt in dat wij voor kennismigranten van buiten de EU verblijfsvergunningen kunnen aanvragen zodat zij snel bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen.


Meer weten over onze certificering?

Neem contact met ons op
Onze certificering - ELLBRU

ERVARINGEN

De Architekten Cie. - HR manager, Yvette Schiffelers

‘Bij ELLBRU werk ik samen met een vast team dat goed op de hoogte is van onze manier van werken. Zij zijn betrokken en besteden aandacht aan onze bureau cultuur. Door de zorgvuldige screening en selectie kan ik erop vertrouwen dat de kandidaat de juiste kennis en vaardigheden heeft, goed past bij ons bureau en dus snel een eigen plek vindt in onze projectteams.’

Rutges Vernieuwt - HR adviseur, Sabine Verweij

‘Rutges Vernieuwt ontwerpt toekomstgerichte plannen voor onderhoud, verduurzaming en renovatie in bestaand vastgoed. Wij ervaren de samenwerking met ELLBRU als uiterst positief. Onze contactpersoon begrijpt volledig wat Rutges Vernieuwt nodig heeft en selecteert altijd goede en geschikte kandidaten.’

Bosman Bedrijven - projectleider, Thomas Hercules

'Wanneer we behoefte hebben aan capaciteit schakelen wij ELLBRU in. Zij kijken niet alleen naar het CV, maar ook of iemand écht bij onze bedrijfscultuur past en goed aansluit bij het team. De samenwerking ervaar ik als prettig door de manier van communiceren: snel schakelen, weten waar er behoefte aan is en servicegericht werken.'

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Op zoek naar een partner met kennis van zaken én van mensen? Maak dan kennis met ons team, wij verbinden je aan de beste mensen. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.