Civiele techniek

Onze techniek brengt je op de juiste plek.

De Nederlandse bouwsector ontwikkelt zich snel. Internationale trends, innovaties en wet- en regelgeving liggen daaraan ten grondslag. Zo zijn thema’s als duurzaamheid en de stikstofproblematiek de laatste jaren veelbesproken. Al deze ontwikkelingen bieden ook interessante kansen op de arbeidsmarkt. Ontdek relevante mogelijkheden via ELLBRU.

Civiele techniek: sector ELLBRU
Civiele techniek

OPDRACHTGEVERS

In de civiele techniek werken wij voor gerenommeerde bouwbedrijven, advies- en ingenieursbureaus maar ook voor de publieke sector.

PROJECTEN

Bruggen kademuren Gemeente Amsterdam
Herinrichting Mahlerplein Zuidas Amsterdam
Dijkversterking Zeeburgereiland Gemeente Amsterdam
platanen Valley ZuidAs
Circulaire afvalketen Gemeente Amsterdam
Tracé SAA Schiphol Amsterdam Almere

FUNCTIES

De carrièrekansen binnen de civiele techniek zijn ongekend. En je zet echt wat groots neer met bouw en infra projecten, waterbeheer en verkeer en vervoer. ELLBRU geeft jou alle kans jezelf verder te ontwikkelen en je te laten groeien in dit vakgebied dat nooit stilstaat.

Bekijk Civiele techniek vacatures

Geen project zonder projectleider. Als eindverantwoordelijke.ga je voor het beste resultaat binnen de gestelde financiële kaders. Je plant en organiseert het bouwproces van a tot z en stuurt het team aan. Zet jij graag je stempel op een project? Dan hebben wij mooie projecten voor je.

Nederlanders kunnen wonen en werken in een waterrijk land zonder te verdrinken. Dit is te danken aan civieltechnische ingenieurs. Zij hebben namelijk o.a. de waterwerken ontworpen en de bouw van bruggen verzorgd. Civiele techniek draait volledig om het land duurzaam, veilig, bewoonbaar, bereikbaar en begaanbaar te maken én te houden. Met slimme oplossingen kan jij onze leefomgeving verbeteren.

Civiele techniek is gericht op het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, realiseren en onderhouden van fysieke infrastructurele voorzieningen. Denk hierbij aan kabels, bruggen, leidingen, spoorwegen, kanalen, verkeerstunnels en rioleringen – en ga zo maar door. Civiele techniek wordt daarom ook wel ‘weg- en waterbouwkunde’ genoemd. Naast de aanleg van werken gaat het in de civiele techniek ook om het renoveren, onderhouden en beheren van bestaande werken.

Als civieltechnisch ingenieur kan jij eraan bijdragen om de mobiliteit en de bereikbaarheid van de bevolking en bedrijven te behouden en te verbeteren. Voor een goede bereikbaarheid heb je een uitgebreid en goed onderhouden wegen- en waternet nodig. Daarom is jouw kennis en expertise in de civiele techniek hard nodig. Werk mee aan het oplossen van fileproblemen, bouw een indrukwekkende waterdam of wordt het brein achter een gigantische hangbrug. Uitdagende projecten waarmee jij de civiele problemen kunt aanpakken. Ieder civieltechnisch project vereist een andere aanpak waarbij oplossingsgericht denken en handelen centraal staat.