DE ACADEMY

Ontwikkeling is onze prioriteit.

Het werkveld verandert razendsnel. Daarom zetten we vol in op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via onze Academy kan je allerlei opleidingen volgen. Ook ontwikkelen we samen met onze opdrachtgevers programma’s op maat. Of het nu je eerste baan is of een stap in je carrière.

ELLBRU academy: ontwikkeling is onze prioriteit

VERSTERK JE POSITIE

Met onze opleidingstrajecten versterk je jouw positie op de arbeidsmarkt. Je leert on the job bij aansprekende bedrijven en krijgt de best mogelijke coaching.

Traineeships

TECHNISCH BEHEER EN ONDERHOUD

Goed en efficiënt vastgoedbeheer vraagt om volledig inzicht in het vastgoed. Het traineeship 'technisch beheer en onderhoud' is een uitgelezen kans om kennis en ervaring op te doen met diverse aspecten binnen het beheer en onderhoud van vastgoed. Het programma bestaat uit verschillende bouwstenen en wordt afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en professional.

CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER

Tijdens dit traineeship word je klaargestoomd tot een volwaardige calculator/werkvoorbereider kleinbouw. Gedurende een jaar loop je met verschillende afdelingen mee en leer je de gehele organisatie kennen. Je zult zien dat je alle nieuwe kennis meteen in de praktijk kunt gebruiken. Na afloop kun jij kleinschalige onderhouds-, renovatie-, verbouw- en nieuwbouwprojecten zelfstandig calculeren, voorbereiden en begeleiden.

ENERGIENEUTRAAL BOUWEN EN RENOVEREN

Met deze training kom je tot inzicht waar je op moet letten om succesvol energieneutraal te bouwen en te renoveren. Bijvoorbeeld hoe de gebouwen betaalbaar te houden en comfortabel en gezond. Met glasheldere wetenschappelijke onderbouwingen en actuele hands-on praktijkervaringen van doorgewinterde experts geeft deze training een boost aan je eigen ontwikkeling en die van onze opdrachtgever.

OPLEIDINGSBUDGET

We investeren volop in jouw toekomst. Je kan zelfs een volledige studie bij ons volgen, bijvoorbeeld aan de Academie van de Bouwkunsten. Het enige wat het jou kost: tijd.

Neem contact met ons op
ELLBRU academy: ontwikkeling is onze prioriteit

HIER GA JE VAN LEREN

Ontwikkel jezelf met een training via ELLBRU.

Hieronder een greep uit ons trainingsaanbod:

  • Energieneutraal bouwen en renoveren (BENG, NOM, BREAAM)

  • Revit Architecture, Parametisch scripten Dynamo en Clashmanagement

  • Masterclass asset- en onderhoudsmanager Vastgoed

  • EnergiePrestatie-Adviseur EP W/U adviseur (W/B)

  • Onderhoudskundige Inspecteur NEN2767 en DMJOP

  • Inspectie NTA 8060

  • Masterprogramma Facility- en Real Estate Management

  • Brandpreventiekundige 1 & 2

ERVAREN MET ONZE ACADEMY

Talenten met skills en ambitie.

Werkvoorbereider Rutges Vernieuwt Kevin Haazelager

Kevin Haazelager

Werkvoorbereider bij Rutges Vernieuwt

Werkvoorbereidingsopleiding
Julian Wessel - werkvoorbereider werktuigbouwkunde

Julian Wessel

Werkvoorbereider werktuigbouwkunde

HBO werktuigbouwkunde (duaal)

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Of je nu uitdagend werk óf de juiste mensen zoekt, het begint met kennismaken. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.