Architectuur

Je staat aan de basis van iets groots.

De Nederlandse architectuur is continu in ontwikkeling. Met voortdurende technologische vooruitgang, veranderende behoeften en een groeiende focus op duurzaamheid, ontstaan er verschillende nieuwe trends en behoeftes in de architectenwereld. Al deze ontwikkelingen bieden ook interessante kansen op de arbeidsmarkt. Ontdek relevante mogelijkheden via ELLBRU.

Architectuur: sector ELLBRU
Architectuur

OPDRACHTGEVERS

In de architectuur werken wij o.a. voor architectenbureaus, grote retailers maar ook voor ontwikkelende aannemers en de publieke sector.

PROJECTEN

FOUR Frankfurt UnStudio Groß & Partner
The Bridge UNStudio
Interieurontwerpen Sentia Tétris Rotterdam
Paleis Het Loo Apeldoorn Kaan Architecten
WAFRA Tower Qatar UNStudio
Onderwijs- en Cultuurcomplex Den Haag
Oosterdokseiland Amsterdam UNStudio
Knippenga Estate Sint Eustatius
Theater aan de Parade Den Bosch UNStudio
Almere De Stripmaker Inbo

FUNCTIES

Binnen de architectuur kan je veel kanten op. Van nieuwbouw tot renovatie, van transformatie tot monumentale bouw. Als bouwkundig tekenaar, projectleider of modelleur. Op junior, medior of senior level. En ja, we werken voor bekende architectenbureaus.

Bekijk Architectuur vacatures

Iets blijvends neerzetten. Daar teken je voor als architect. Maar wat past het beste bij je talenten? Bij ELLBRU kun je alle kanten op. Van utiliteitsbouw tot woningbouw. Als jij de juiste bouwkundige kennis hebt, koppelen we je aan een een bureau waar je iets moois kan neerzetten.

Van de inrichting van een moderne kantoorruimte tot een hoog gebouw; overal is een ontwerp voor nodig. Hier speelt architectuur een grote rol in. Overal waar je om je heen kijkt kom je architectuur tegen – het is verweven in onze alledaagse leefomgeving. Jij kunt daar als architect, bouwkundige of stedenbouwer aan bijdragen. Sinds de oudheid zijn er een hoop verschillende bouwstijlen binnen de architectuur ontstaan. Dit komt doordat deze bouwstijlen regelmatig door elkaar werden gemixt, aangepast of herhaald. Hierdoor is architectuur altijd in beweging geweest – vandaag de dag nog steeds. Hier spelen onderwerpen als innovatie en duurzaamheid een grote rol in. Ondanks de steeds meer digitaliserende wereld is en blijft het belangrijk om plekken te creëren waar mensen samen komen.

Architectuur is de kunst en kennis van het ontwerpen van de gebouwde omgeving, zoals gebouwen, objecten, meubelen, landschappen en interieurs. Het draait hierbij om een balans tussen drie onderdelen: schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Wanneer je naar een gebouw kijkt is architectuur niet alleen de buitenkant, maar óók de binnenkant. Mensen willen invloed hebben op hun woon- en leefomgeving, waardoor architectuur nog altijd een grote rol speelt.