Interieurontwerpen Sentia

Sentia, een Managed Cloud Provider voor bedrijfskritische IT-outsourcing, heeft in het afgelopen jaar op twee nieuwe locaties een kantoor gevestigd, namelijk in Rotterdam én Amsterdam. Tétris, gespecialiseerd in o.a. het ontwerpen en bouwen van kantoorinterieurs, kreeg de eer om beide kantoren te ontwerpen.

Interieurontwerpen Sentia Tétris Rotterdam

Door middel van een spaceplanning organiseert Tétris het ontwerp zo optimaal mogelijk om een gebruiksvriendelijk en efficiënt kantoor te realiseren. Door dit unieke interieur worden de bedrijfswaarden en de huisstijl van Sentia volledig weerspiegeld.

Sentia Rotterdam

Dit nieuwe kantoor van Sentia is gevestigd in het indrukwekkende gebouw ‘De Rotterdam’ en bestaat uit 1100 m². Het kantoor is ingericht voor 60 personen en is binnen 12 weken ontworpen. Dit nieuwe interieurontwerp bevindt zich op de 33e verdieping, waarbij je een spectaculair uitzicht over de stad van Rotterdam hebt. Door het contrastgebruik in het interieurontwerp is er een mooi balans in vorm, kleur, hoogte en materiaalgebruik ontstaan.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Interieurontwerpen Sentia Tétris Rotterdam

Sentia Amsterdam

Dit kantoor is gevestigd in het gebouw ‘The Rock’ op de Amsterdamse Zuid-as en bestaat uit 1200 m². Dit krachtige en luxe ontwerp is binnen 12 weken gerealiseerd door Tétris. Deze nieuwe kantoorinrichting weerspiegelt zowel de zakelijke luxe omgeving van het gebouw als het stoere ontwerp van het pand. Hierdoor voelt het modern, warm én luxe aan. De ruime opzet van het kantoorinterieur sluit volledig aan bij de transparante en luxe uitstraling. Daarnaast komen de ronde vormen zowel in de vloeren als in de meeting rooms terug.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Interieurontwerpen Sentia Tétris Amsterdam

Interior Design Specialist

Sinds 1 april 2019 is Dylan Demmers werkzaam als Interior Design Specialist bij Tétris. Via ELLBRU kreeg hij de kans om in deze rol te starten, wat hem tot op de dag van vandaag erg goed bevalt. Het ontwerpen van de kantoorinterieurs van de Sentia kantoren zijn projecten waar hij met veel passie en plezier aan heeft gewerkt.

Wil jij ook aan toonaangevende projecten werken bij onze opdrachtgevers? Neem contact op.

Wat kunnen we voor jou doen?

Op zoek naar een specialist die het verschil kan maken? Laat hier je e-mail of telefoonnummer achter.

Volgend project

FOUR Frankfurt
Alle projecten