BIM modelleur

We rekenen op je ontwerpen.

Wil je als BIM modelleur de meest gedetailleerde modellen van bouwprojecten realiseren? Inclusief ontwerpen, berekeningen, tekeningen en beheergegevens? Dan modelleert ELLBRU je toekomst op een manier waar jij beter van wordt.

BIM modelleur: functie ELLBRU

BIM MODELLEUR

Het BIM-model zorgt ervoor dat alle relevante informatie om een bouwproject te realiseren in één model te vinden zijn, zodat alle betrokkenen bij dezelfde informatie kunnen. Zo kan je er berekeningen, calculaties, verslagen, planningen, rapportages én bouwtekeningen in vinden. Het model wordt zowel gebruikt door de architect, constructeur en aannemer, om zoveel mogelijk meerwerk en bouwfouten te voorkomen. De BIM modelleur, ook wel bouwkundig tekenaar genoemd, is in feite de 3D-engineer die actief is in alle fases van het bouwproces. In deze functie test je de haalbaarheid, toepasbaarheid en kwaliteit (bijvoorbeeld in het Programma van Eisen) én zorgt hij/zij dat alles goed gedocumenteerd staat in de bibliotheken. 

Bekijk onze BIM modelleur vacatures

Een BIM modelleur is dé specialist in het (digital) bouwen en uitbreiden van het gebouwmodel. Hij/zij is verantwoordelijk voor het maken van 3D modellen, bouwdelen toevoegen aan de bibliotheek en objectgegevens koppelen. De werkzaamheden variëren van het modelleren van nieuwe producten in het BIM-systeem tot het beoordelen van het programma van eisen (PvE), het bestek en/of de begroting. En van het documenteren van de installatie in het BIM-systeem tot het archiveren van gegevens en bestanden. In deze functie ga je met de meest recente software aan de slag gaat, zoals Revit en ArchiCAD.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een BIM modelleur meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de sectoren bouwkunde, architectuur, installatietechniek, civiele techniek of vastgoed, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

Meer weten?

Kevin Butselaar

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.