Projectmanager

Een projectmanager heeft de regisseursrol binnen een project. Hij/zij is verantwoordelijk voor het aansturen van één of meerdere projectteams zodat deze projecten binnen de gestelde tijdsplanning, budgetten en kwaliteitseisen worden gerealiseerd. Zie je een regisseursrol wel zitten? Dan is de rol van projectmanager wellicht iets voor jou!

Projectmanager: functie ELLBRU

PROJECTMANAGER

De projectmanager is tijdens het gehele proces verantwoordelijk voor de organisatie, planning en kwaliteit. Het is een interne en externe functie waarbij de projectmanager de brug is tussen het projectteam en de externe partijen tijdens het bouwproces. Zo fungeert de projectmanager als eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt aan de andere kant voor een goede coördinatie tussen alle betrokken partijen.

Bekijk onze projectmanager vacatures

Over het algemeen komt een projectmanager in het spel wanneer projecten dusdanig groot of risicovol zijn dat er een manager nodig is in de samenwerking tussen de opdrachtgever, projectleiders, toeleveranciers en gebruikers. Als projectmanager behartig je de belangen van opdrachtgevers bij de realisatie van diverse bouwprojecten. De projectmanager weet van A tot Z wat er speelt binnen de projecten en motiveert het team, leveranciers, aangesloten partners en onderaannemers om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Dit betekent dat de projectleider zelfstandig projecten kan acquireren, managen en financieel beheren.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een projectmanager meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de sectoren bouwkundeinstallatietechniek, civiele techniek, vastgoed of industrie, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

ELLBRU geeft jouw bouwcarrière een boost!

Meer weten?

Rik van Eijk

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.