Projectleider

We bouwen op jou.

Geen project zonder projectleider. Als eindverantwoordelijke.ga je voor het beste resultaat binnen de gestelde financiële kaders. Je plant en organiseert het bouwproces van a tot z en stuurt het team aan. Zet jij graag je stempel op een project? Dan hebben wij mooie projecten voor je.

Projectleider: functie ELLBRU

PROJECTLEIDER

Als projectleider ben je de eindverantwoordelijke voor de realisatie van (een deel van) het project, en ben je vanaf ontwerp tot oplevering bezig met de organisatie van het project en het coördineren van de uitvoering. Een projectleider is verantwoordelijk voor de projectplanning, coördineert het projectteam en bewaakt de voortgang en risico’s. Voor externe partijen is de projectleider de rots in de branding, aangezien je in deze functie vaak het eerste aanspreekpunt bent.

Bekijk onze projectleider vacatures

De organisatie van het gehele project, van ontwerp tot oplevering, is de verantwoordelijkheid van de projectleider. Het doel is om door een efficiënt projectverloop de grootste waarde voor de klanten te creëren. Goede communicatie tussen alle betrokken partijen is daarin uiteraard essentieel; de neuzen van het interne projectteam, de onderaannemers, leveranciers en andere betrokkenen moeten immers dezelfde kant op staan. De projectleider houdt tijdens het gehele project het financiële- en technische plaatje in zicht om op basis daarvan het project zo goed mogelijk te organiseren. Tijdens de uitvoering zorgt de projectleider ervoor dat collega’s veilig werken om een kwalitatief hoogstaand project af te leveren. Werkt de projectleider bij een architectenbureau, dan is hij/zij de schakel tussen de architect en de uitvoerende partijen. De projectleider zorgt ervoor dat er én een kwalitatief project wordt opgeleverd, én dat de opdrachtgever de volgende keer weer terugkomt!

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een projectleider meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de sectoren bouwkunde, architectuur, installatietechniek, civiele techniek, vastgoed of industrie, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

Meer weten?

Rik van Eijk

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.