Vastgoed

We weten goed waar je kansen liggen.

De ontwikkelingen in de vastgoedmarkt gaan razendsnel. Thema’s als onderhoud, duurzaamheid en veranderende wet- en regelgeving liggen daaraan ten grondslag. Al deze uitdagingen bieden ook interessante kansen op de arbeidsmarkt. Ontdek relevante mogelijkheden via ELLBRU.

Vastgoed: sector ELLBRU
Vastgoed

OPDRACHTGEVERS

Binnen het vastgoed variëren onze opdrachtgevers van gemeenten, semi-overheidsinstanties tot woningbouwcorporaties en van zorginstellingen tot vastgoedbeleggers en -beheerders.

PROJECTEN

Technische due diligence Gemeente Amsterdam
MJOR meerjarenonderhoudsbegroting woningcorporatie Mitros
Bouwkundig Ruimtelijk Tekenwerk Rijksvastgoedbedrijf
MJOR Staedion regio Den Haag

FUNCTIES

De vastgoedwereld staat niet stil. De uitdagingen zijn immens en je kan echt alle kanten op. Van vastgoedontwikkelaar tot woonconsulent, van projectleider verduurzaming tot assetmanager. ELLBRU kijkt wat het beste bij je past en dan komt het goed.

Bekijk Vastgoed vacatures

De term ‘assetmanager’ komt uit de beleggingswereld, maar de functie duikt steeds vaker op in de vastgoed- en corporatiewereld. Een assetmanager heeft als taak het financieel, strategisch en maatschappelijk beheren van de portefeuille. Wil je meer weten over assetmanagement in de vastgoedsector? Lees dan snel verder.

Vastgoed omvat de grond en de gebouwen op deze grond, en verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen. De ontwikkelingen in het vastgoed gaan ontzettend snel. Duurzame ontwikkelingen, innovatie, én wereldwijde trends spelen daar een steeds belangrijkere rol in. Maar ook het woningtekort is en blijft een belangrijk en terugkomend onderwerp in de vastgoedwereld – een te klein aanbod voor te veel mensen. Het bouwen van nieuwe, duurzame woningen is daarom van groot belang. Slimme steden, woningen en kantoren in combinatie met intelligente infrastructuur leggen een basis voor de toekomstige samenleving. Urbanisatie zorgt voor een grotere verstedelijking, wat grote gevolgen heeft voor de vastgoedontwikkeling. De uitdaging is om deze groei op een duurzame manier op te vangen. In de vastgoedmarkt staat het bouwen, verhuren en beheren van (huur)woningen, het beheer van (maatschappelijk) vastgoed en het investeren in leefbaarheid dan ook erg centraal.