Werken bij Gemeente Amsterdam

De toekomst van de hoofdstad.

Draag jouw steentje bij aan de toekomst van Amsterdam. Met collega's werken aan een veilig, duurzaam en gezond Amsterdam. Voor allen die deel uitmaken van deze dynamische stad - wonend, werkend of bezoekend. Alles wat de Gemeente Amsterdam doet, doen ze voor de hoofdstad. Trots om te laten zien wat ze bijdragen aan de stad die altijd volop in ontwikkeling is.

Werken bij de Gemeente Amsterdam

MAAK IMPACT

Al jaren werkt ELLBRU nauw samen met de Gemeente Amsterdam. Maandelijks matchen we de juiste technische professionals met deze toonaangevende opdrachtgever. Van assetmanagers tot omgevingsmanagers, en van toezichthouders tot projectleiders. Daarnaast zijn er diverse specifieke projectmatige functies waar ELLBRU zich voor inzet om tot een optimale match te komen.

Werken bij de Gemeente Amsterdam

PROJECTLEIDER

In de rol van projectleider ben je de gesprekspartner met de interne opdrachtgever en zorg je samen met je team voor een efficiënte, tijdige en veilige uitvoering van projecten. Als projectleider kijk je vooruit, initieer je samen met de benodigde projectteams een plan van aanpak en stuur je het technische team coachend aan. Je bent verantwoordelijk voor de complete begeleiding van de technische projecten.

OMGEVINGSMANAGER

In de rol van omgevingsmanager zorg je dat je goed ingevoerd bent in alle belangen en issues die spelen rondom een project. Je kent, spreekt en betrekt de juiste personen op het juiste moment. Je bent bekend met de omgeving, plannen en beleid van de Gemeente Amsterdam.

TOEZICHTHOUDER

Als toezichthouder bij de Gemeente Amsterdam houd je toezicht op naleving van wet- en regelgeving binnen het bevoegdheidsgebied, zoals bouwvoorschriften of milieuwetgeving. Dit omvat inspecties ter plaatse, het afgeven van vergunningen en het handhaven van de geldende regels, met als doel de veiligheid en kwaliteit van de leefomgeving te waarborgen.

PROJECTEN

Circulaire afvalketen Gemeente Amsterdam
Bruggen kademuren Gemeente Amsterdam
Herinrichting Mahlerplein Zuidas Amsterdam
platanen Valley ZuidAs
Dijkversterking Zeeburgereiland Gemeente Amsterdam
Technische due diligence Gemeente Amsterdam

SUCCESVERHAAL

Sandra omgevingsmanager Gemeente Amsterdam
Werken bij de Gemeente Amsterdam via ELLBRU

ONS AANBOD

Wanneer jij via ELLBRU aan de slag gaat bij de Gemeente Amsterdam kunnen wij jou het volgende bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie bij de Gemeente Amsterdam;

  • Een goed maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring, met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de 'inlenersbeloning';

  • Werken aan interessante en complexe projecten in de stad;

  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;

  • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;

  • Goede begeleiding van je businessmanager, gericht op jouw persoonlijke ambities;

  • Een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei;

  • Overzichtelijke pensioenregeling via Stipp 8% werkgeversdeel.

Bij de Gemeente Amsterdam kan je in diverse branches bijdragen aan het bevorderen van een betere samenleving in Amsterdam. Of het nu gaat om onderwijs, handhaving, welzijn of techniek/bouw, er zijn volop mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. Met zijn diverse facetten en talrijke uitdagingen weerspiegelt de stad haar veelzijdigheid. Bij deze gemeente werken zo’n 14.000 medewerkers die bijdragen aan het verbeteren van het leven van alle Amsterdammers.

ELLBRU is iedere dag op zoek naar technische professionals voor diverse gemeentes, waaronder de Gemeente Amsterdam. De functies zijn erg uiteenlopend: van assetmanager tot ontwerper openbare ruimte, en van planoloog tot inspecteur brandveiligheid. Wil jij je op technisch vlak ontwikkelen en je inzetten voor de stad? En heb jij een grote passie voor techniek en een technische opleiding afgerond? Dan is dit je kans om je in te zetten voor het beste welzijn van de Amsterdamse bewoners.

Meer weten?

Rik van Eijk