Industrie

We brengen je dichtbij de techniek.

De ontwikkelingen in de industrie gaan razendsnel. Innovatie, duurzame ontwikkelingen en de wereldwijde trends spelen daar een belangrijke rol in. Of je nu in de voedingsmiddelen industrie of in de energiesector werkt: er zijn tal van interessante kansen op de arbeidsmarkt.

Industrie: sector ELLBRU
Industrie

OPDRACHTGEVERS

In de industrie werken wij voor gerenommeerde opdrachtgevers, advies- en ingenieursbureaus maar ook voor de publieke sector. We richten ons op energie & renewables, FMCG en de maakindustrie.

FUNCTIES

Wil je als technisch professional meewerken aan innovatieve ontwikkelingen in de techniek? Productie-omgevingen state of the art maken? ELLBRU brengt je naar vooruitstrevende bedrijven binnen de industrie. En nee, wat we doen is geen fabriekswerk.

Bekijk Industrie vacatures

Een engineer is iemand die zich bezighoudt met technische projecten. Bij ELLBRU hebben we voornamelijk te maken met (installatie)technische engineers, die zich bezighouden met technische projecten in de bebouwde wereld. Ben jij graag bezig met het bedenken van conceptuele oplossingen in de installatietechniek en industrie? Lees dan snel verder.

Veel producten die wij dagelijks gebruiken worden in de industrie gemaakt; van shampoo tot aan diverse bouwmaterialen. In deze technische sector zijn dan ook ontzettend veel verschillende professionals werkzaam die meewerken aan de productie van deze nieuwe producten. De industriële sector bestaat uit lichte industrie (zoals elektronica en voedselverwerking) en zware industrie (zoals olie & gas), waarbij in beide industrieën veel vraag is naar personeel.