Engineer

Een engineer is iemand die zich bezighoudt met technische projecten. Bij ELLBRU hebben we voornamelijk te maken met (installatie)technische engineers, die zich bezighouden met technische projecten in de bebouwde wereld. Ben jij graag bezig met het bedenken van conceptuele oplossingen in de installatietechniek en industrie? Lees dan snel verder.

Engineer: functie ELLBRU

ENGINEER

In het voortraject van een project gaat een engineer aan de slag. Op basis van de wensen van de klant of een bestek worden de juiste installaties bedacht, ontworpen en berekend. Dit zijn (gebouwgebonden) installaties in de vakgebieden elektrotechniek, werktuigbouwkunde en de meet & regeltechniek. Er vallen vele functies onder de ‘engineer paraplu’, waardoor de precieze invulling van de rol afhankelijk is van de opdrachtgever en de branche. 

Bekijk onze engineer vacatures

Wat veel engineers gemeen hebben is dat ze zich richten op het bedenken en ontwerpen van technische oplossingen/installaties. Bij ELLBRU hebben we voornamelijk te maken met (installatie)technische engineers, bijvoorbeeld in de werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Deze engineers houden zich bezig met het complete voortraject van een project, waaronder het maken van het technisch ontwerp, het ontwerpen van principe schema’s en het verzorgen van diverse berekeningen.  

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een engineer meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de installatietechniek of industrie, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

Meer weten?

Ahmed Ahmed

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.