Project engineer

Ben jij als project engineer op zoek naar een baan waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent voor je eigen projecten? En draag jij graag technische voorstellen en oplossingen aan? Dan zoeken wij jou.

Project engineer: functie ELLBRU

PROJECT ENGINEER

Een project engineer is verantwoordelijk voor de technische kant van een project. Ze kunnen betrokken zijn bij het ontwerpen, plannen en uitvoeren van technische taken, zoals het opstellen van specificaties, het coördineren van technische teams en ervoor zorgen dat de resultaten van technische werkzaamheden overeenkomen met de uiteindelijke doelstellingen. Hun focus ligt op het leveren van oplossingen op eventuele technische problemen om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Daarnaast waarborgen ze de technische integriteit van het project.

Het is belangrijk om te erkennen dat het succes van een project afhangt van een goede samenwerking en communicatie tussen verschillende teamleden, waaronder de project engineer, projectmanager en de technische disciplines.

Bekijk onze project engineer vacatures

In de rol van project engineer draag je de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen van geavanceerde systemen en producten. Als project engineer houdt je je bezig met het technische ontwerp van verschillende machines en industriële onderdelen. Hierbij bedenk je innovatieve oplossingen en voer je analyses uit. Bij deze werkzaamheden rapporteer je aan de lead engineer of projectleider. Elk systeem dat je ontwerpt is uniek, waardoor elk project een nieuwe uitdaging met zich meebrengt. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband, samen met (R&D) engineers, project engineers en projectmanagers. Daarnaast onderhoud je direct contact met externe partijen over technische kwesties. Als jij een creatieve technische professional bent die op zoek is naar een boeiende en afwisselende baan, dan is deze rol op jouw lijf geschreven.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een project engineer meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de industrie sector, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bouw je in de functie van project engineer een groot netwerk op in de industrie, terwijl je aan spraakmakende industriële projecten werkt.

Project engineer vacatures

In de functie van project engineer werk je de eerste periode als professional via ELLBRU en zal je vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de werkgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je business manager, gericht op jouw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je blijft groeien en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

Klinkt de functie van project engineer als dé nieuwe baan voor jou? Voldoe jij aan de competenties? Dan willen wij je graag leren kennen. Bekijk onze project engineer vacatures en kom bij ons solliciteren! ELLBRU geeft jouw carrière een boost.

Meer weten?

Ahmed Ahmed

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.