Architect

Straks staat er iets van jou.

Iets blijvends neerzetten. Daar teken je voor als architect. Maar wat past het beste bij je talenten? Bij ELLBRU kun je alle kanten op. Van utiliteitsbouw tot woningbouw. Als jij de juiste bouwkundige kennis hebt, koppelen we je aan een een bureau waar je iets moois kan neerzetten.

Architect: functie ELLBRU

ARCHITECT

Een architect is een conceptueel ontwerper - de persoon die het ontwerp produceert. Een architect ontwerpt gebouwen en werkt dit uit in schets- en ontwerptekeningen. Hierin staat het oplossen van bouwkundige knelpunten in ontwerpen en het bouwbaar maken van een concept voorop. Zo zorgt een architect ervoor dat de uitwerking van het concept bouwkundig en administratief wordt begeleid, zodat het ook gebouwd kan worden. Hierbij wordt rekening gehouden met het esthetische gedeelte en de functionaliteit van het gebouw. Uiteindelijk gaan o.a. de ingenieurs en aannemers met de ontwerpen van de architect aan de slag.

Bekijk onze architect vacatures

De dagelijkse werkzaamheden van een architect variëren per project, per bureau én per opdracht. Naast het ontwerpen van gebouwen kan een architect ook adviseren over aan- of verbouwingen, renovaties en/of interieurontwerp. In deze functie heb je dan ook de keuze om voor één of meerdere specialisaties te gaan, zoals interieuradviseur, binnenhuisarchitect of tuin- en landschapsarchitect. Het werk van een architect kan onderverdeeld worden in verschillende fases: de opname, het voorlopig ontwerp, het definitief ontwerp, de contractvorming en de bouwbegeleiding. 

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de architectuur, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent. Wij geven jouw bouwcarrière een boost!

Meer weten?

Kevin Butselaar

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.