Werken bij Rijksvastgoedbedrijf

Bouwen aan een beter Nederland.

Het Rijksvastgoedbedrijf is in Nederland de grootste opdrachtgever op het gebied van vastgoed. Met ongeveer 2.900 experts uit allerlei disciplines werken collega's aan de meest diverse vastgoedportefeuille van het land. Rijksvastgoedbedrijf beheert ruim 12,4 miljoen vierkante meter bruto vloeroppervlak aan gebouwen en circa 94.000 hectare grond. Ontdek de veelzijdigheid van het RVB.

Werken bij Rijksvastgoedbedrijf

MAAK HET VERSCHIL

Heb jij altijd al een impact willen maken op het vastgoedportfolio van de overheid? Dit is je kans. Ga aan de slag als objectmanager, projectmanager, bouwkundig adviseur of technisch manager bij deze grote opdrachtgever. Maandelijks matcht ELLBRU de juiste technische professionals met het Rijksvastgoedbedrijf. Ben jij er hier één van?

Werken bij het Rijksvastgoedbedrijf

Objectmanager

Als objectmanager ben je verantwoordelijk voor het adequaat beheren en onderhouden van een divers portfolio aan overheidsgebouwen en -terreinen die aan jou zijn toegewezen, en zorg je voor het optimaal inzetten van beschikbare middelen. Je bent verantwoordelijk voor de meerjarenonderhoudsplanning en voert zelf regie over projecten, waarbij je zorgt voor afstemming met assetmanagers en instandhoudingsadviseurs om overlast voor gebruikers te beperken.

Projectmanager

Als (technisch) projectmanager bij het Rijksvastgoedbedrijf ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden, aanbesteden en/of realiseren van regio overstijgende projecten, vaak gericht op de verduurzaming van het Rijksvastgoed. In deze rol houdt je je bezig met de coördinatie en realisatie van bouw- en renovatieprojecten van vastgoed. Je zorgt voor de planning, budgettering en uitvoering van projecten binnen de gestelde kaders en werkt samen met diverse interne en externe stakeholders om projecten succesvol te voltooien.

Technisch manager

Als technisch manager bij het Rijksvastgoedbedrijf ben je betrokken bij diverse vastgoedprojecten, variërend van rijkskantoren tot politiek-gevoelige megaprojecten. In deze rol werk je nauw samen met het integrale projectmanagementteam. Je hebt een sleutelrol in het samenstellen van teams met architecten en technische adviseurs om de vraag aan de markt te formuleren en tijdens het ontwerp- en bouwproces de resultaten te toetsen en eventuele wijzigingen te behandelen. Jouw focus ligt op het waarborgen van technische en architectonische kwaliteit binnen vastgestelde (Rijks)kaders, met het streven naar innovatie en duurzaamheid.

PROJECTEN

Bouwkundig Ruimtelijk Tekenwerk Rijksvastgoedbedrijf

SUCCESVERHAAL

Architect College van Rijksadviseurs Pavlo Gorokhovskyi
Werken bij Rijksvastgoedbedrijf via ELLBRU

ONS AANBOD

Wanneer jij via ELLBRU aan de slag gaat bij het Rijksvastgoedbedrijf kunnen wij jou het volgende bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie;

  • Een goed maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring, met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de 'inlenersbeloning';

  • Werken aan interessante en complexe overheidsprojecten;

  • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden;

  • Goede begeleiding van je businessmanager, gericht op jouw persoonlijke ambities;

  • Een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei;

  • Overzichtelijke pensioenregeling via Stipp (8% werkgeversdeel);

  • Uitzicht op een vast dienstverband bij Rijksvastgoedbedrijf.

Het Rijksvastgoedbedrijf is de grootste opdrachtgever in Nederland op het gebied van vastgoed, en is verantwoordelijk voor het beheer van de gebouwen en gronden van zowel de Rijksoverheid als Defensie. Ze ontwikkelen en beheren onder meer rechtbanken, kazernes, magazijnen, kantoren, musea, gevangenissen, gerechtsgebouwen, paleizen en monumenten. Deze dienst, die onder het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties valt, beheert de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland, inclusief Caribisch Nederland.

Meer weten?

Kevin Butselaar