Werkvoorbereider

Wij nemen jou mee in de rol van werkvoorbereider. Wil jij als een spin in het web fungeren tijdens de projectvoorbereiding en -uitvoering? Heb jij bouwkundig inzicht en ben jij sterk in plannen en organiseren? En ga jij altijd gestructureerd te werk? Dan is de rol van werkvoorbereider wellicht wel iets voor jou!

Werkvoorbereider: functie ELLBRU

WERKVOORBEREIDER

Een werkvoorbereider is onmisbaar in de bouw, civiele techniek, industrie, installatietechniek en vastgoed. Voordat er met de bouw van een huis, kantoor of fabriek kan worden gestart moet er een hoop worden geregeld. In dit voortraject speel je als werkvoorbereider een belangrijke rol: je zorgt o.a. voor een goede planning van de bouwwerkzaamheden en regelt dat er voldoende mankracht en materiaal aanwezig is op de bouwplaats. Wanneer vervolgens de bouw is gestart, bewaak je als werkvoorbereider de projectvoortgang (door bijvoorbeeld locatiebezoeken te doen) en werk je mee aan het kostenplaatje van het project.

Bekijk onze werkvoorbereider vacatures

Een werkvoorbereider is verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie van een bouwproject. Maar welke werkzaamheden komen hierbij kijken? Die lopen uiteen van het controleren en verbeteren van werktekeningen van onderaannemers en toeleveranciers tot het onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats. Over het algemeen heeft een werkvoorbereider drie rollen die met elkaar worden gecombineerd: calculator, planner én technisch tekenaar. De precieze invulling van de rol is afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Wat kan ELLBRU voor jou betekenen?

ELLBRU biedt een werkvoorbereider meer dan alleen een carrièrekans. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een van onze opdrachtgevers in de sectoren bouwkunde, installatietechniek, civiele techniek, vastgoed of industrie, én een aantrekkelijk maandsalaris met bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je werkt de eerste periode als professional via ELLBRU en zal vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen en dat je steeds beter wordt in wat je doet, hoe goed je ook al bent.

ELLBRU geeft jouw bouwcarrière een boost!

Meer weten?

Shaquille Kolf

Contactformulier

Laten we snel kennismaken.

Wil jij een nieuwe stap maken in je carrière? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden via ELLBRU. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op.